T toprak212 Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 RX 6750 XT'ye AMD fluid Motion frames destekliyor sanırım. Acıyorum AMD'den Rust'ta işe yarar mı?
Holmes16 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 toprak212 dedi: RX 6750 XT'ye AMD fluid Motion frames destekliyor sanırım. Acıyorum AMD'den Rust'ta işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez. Artı 0 Eksi
toprak212 dedi: RX 6750 XT'ye AMD fluid Motion frames destekliyor sanırım. Acıyorum AMD'den Rust'ta işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez.
KS KS T toprak212 Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 Holmes16 dedi: Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi 32 GB RAM filan var anca yetiyor Rust için ama şu gc diye olay var bir anda FPS 110 filanken 60 filan oluyor bir cozemedim onu. Holmes16 dedi: Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Holmes16 dedi: Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi 32 GB RAM filan var anca yetiyor Rust için ama şu gc diye olay var bir anda FPS 110 filanken 60 filan oluyor bir cozemedim onu. Holmes16 dedi: Rekabetçi hızlı oyunlarda etkisini göremezsiniz. Hikayeli oyunlarda öneririm ama Rust'ta bir sorun cıkartmaz fakat performansınızda cok yukselmez. Genişletmek için tıkla...
Holmes16 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 toprak212 dedi: Reis vallahi 32 GB RAM filan var anca yetiyor Rust için ama şu gc diye olay var bir anda FPS 110 filanken 60 filan oluyor bir cozemedim onu. Genişletmek için tıkla... grafiklerin ultradaysa gereksiz bir kaç şeyi bir tık kısabilirsin görüntü kalitesininde pek düşeceğini sanmam ve fluıd motıon da acabilirsin Artı 0 Eksi
toprak212 dedi: Reis vallahi 32 GB RAM filan var anca yetiyor Rust için ama şu gc diye olay var bir anda FPS 110 filanken 60 filan oluyor bir cozemedim onu. Genişletmek için tıkla... grafiklerin ultradaysa gereksiz bir kaç şeyi bir tık kısabilirsin görüntü kalitesininde pek düşeceğini sanmam ve fluıd motıon da acabilirsin