Temiz kurulum sonrası ekran kartını yüklemeye çalıştığımda donuyor. Ve bir dahada açamıyorum. DDU ile inteli vs. silipte denedim yine aynı sonuç. Windows 10 için ne yapmalıyım? AMD R7M265.
Kartın arızalı olduğunu düşünmüyorum. Normal olarak kullanılıyordu bilgisayar. Bugün format attıktan sonra böyle oldu. En son bu sürücüyü denedim ama yine dondu.
En son şuan Windows 7 kurdum bakalım yine aynı mı olacak.
Windows 7 için olan sürücüsünü indirdiğim zaman sorunsuz olarak şu an kurdum ama Windows 10'a geçsem sanırım yine aynı sıkıntıyı yaşayacağım. Windows 10 için hangi sürücüyü kuracağımı bilmiyorum. Onun için yardımcı olursanız sevinirim. Daha önceden PC'de Windows 10 yüklüydü. Buda kendi sayfası fakat Windows 10 64 Bit seçtiğim zaman AMD sürücüsü çıkmıyor.
Nefret ediyorum şu eski AMD ekran kartlarının sıkıntılarından :/
Arkadaşlar güncel olarak oyunlarda R7 M265 kullanmak istiyorum fakat maalesef bu berbat yazılımdan dolayı programı açamıyorum. Catalyst Control Center başlatılamadı veya "cli" windows tarafından bulunamıyor gibisinden hatalar alıyorum. Sabahtan beri yüklemediğim sürücü kalmadı. Ne yapmam gerek Windows 10'a geçmekten başka?
GÜNCEL
Aldığım hatayı resim olarak ekledim. Bunun bir çözümünü bulamadım sabahtan beridir. Rica ediyorum şunu bilen birisi varsa bir yardım etsin.