AMD FreeSync destekli monitöre NVIDIA ekran kartı ile FreeSync kullanılır mı?

sixtyone

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-12100F
asus RX 6650 XT
16GB ram
asus prime h610m-k
Monitör
XG2405-2
Monitörüm freesync™ Premium destekliyor ama ekran kartım NVIDIA GTX1650.
FreeSync özelliğini kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
DP ile yapmak mümkün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@sixtyone Nvidia'da G-Sync var. Nvidia Denetim Masası > G-Sync ayarları'nda "G-SYNC uyumlu olarak doğrulanmış değil" yazısı çıkıyorsa ekran kartınız her oyunda G-Sync'i desteklemeyebilir/açmayabilir, şansınıza kalmış.

Monitörde FreeSync açabiliyorum fakat denetim masasında G-SYNC menüsü çıkmıyor. Monitörüm Samsung Odyssey G3

HDMI ile evet G-Sync açamıyorsun.

Hocam merhaba uzun zaman sonra konuyu uyandırıyorum. Bu sistemimde 3A bir oyun oynarken ufak bir kasma hissediyorum. Bende bir tık FPS takıntısı var. 3060 Ti vardı 2 ay önce sırf daha fazla FPS alabilmek için 4060 Ti'a geçiş yaptım. DP yolu ile bağlı bu arada ekran.
Sistem Bilgileri:
Gainward 4060 Ti 16 GB Panther
Ryzen 5 5600X
B550 Gaming Plus
2x8 RAM 3600MHz Markasını hatırlayamadım şu an
Ekranım linkte görünen ekran: AOC 27" 27G2AE 144 Hz 1ms HDMI Dp Port FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şimdi soruma geçeyim. Bu ekran fresycn destekli fakat benim ekran kartım G-Sync destekliyor. Fakat ekranda gsycn özelliği yok. Benim gsycn kullanmam mı daha mantıkı yoksa kullanmamak mı? Biraz araştırdım fakat anlayamadım. Sanki Hertz'im düşüyor gibi hissediyorum. Acaba G-Sync yapıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…