AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

Size katılmıyorum DLSS 2. de FSR da o kadar iyi değil ikisi de kötü + 4060 Ti sahipsin galiba yani DLSS 3.0 için yeni kart aldın 6000 serisi 3000 serisi kartlar FSR 3.0 da DLSS 3.0 %70 80 performans kalitesini versin zaten yeterli ondan iyi olmasına gerek yok.

İkisi de kötü ama birisi daha kötü. Önemli olan AMD'nin devamlı geriden gelmek yerine durumu eşitlemesi. Hepimiz biliyoruz ki bir RX 6400 ile 6950 XT aynı performansı veremeyecek. 3000, 6000 serisi ama hangileri bu kartların altındakilerle üstündekiler arasında uçurum var.

Ben 4060 Ti'ı hem iş hem de oyun için aldım, 2 sene sonra yine yükselteceğim lakin ben AMD'den elle tutulur şeyler istiyorum vasat işler yerine. Intel'in ayağının tozuyla XesS çıkarıp FSR 2.0'dan bile iyi görüntü sunması firma için üzücü bir olay.

RX 6000 serisi güzeldi, ben de 2 sene 6600 XT kullandım ama güncel durum bu. AMD sırf Sony/konsol partnerliğinden sebep konsolarda da çalışsın diye DirectML tabanlı işlere kafasını gömüyor. Tamam daha geniş bir yelpazaye hitap ediyorsun ama ortada pazar payı diye bir şey kalmadı. Tüm bilişim şirketleri NVIDIA kartları topluyor, Intel de serbest olduğundan o tarafa kayıyor ve 1 sene %4 pazar payı topluyor, AMD ise 17 sene sonunda %12'ye talim ediyor.

Şimdi uzun lafın kısası benim 4 vram 3050 eğer hem fsr3 hem de fg ile; dlss 3 fg seviyesinde fps artışı yaşayacaksa ben amdnin elini öperim beyler. Kısasa kısas.

rx580 ve 570 ekran kartlarını destekliyor mu?

Yazılım sektörü için AMD bir atılımı yok o yüzden pazar payı düşük olması normal, geriye dönük olması AMD'nin gelişimini engelliyor olabilir ama bana kalırsa Türkiye 2'el AMD pazarı yerler de 6900XT zorlanmamış 9,10 rahat bulunur 4070 sıfır fiyatı 19 bin aynı performansı veya yakın performansı alacak olması oyuncular için bir lütuf.

NVIDIA'nın zaten DLSS 3 ve FG'si var. AMD şu an karşılık veren taraf. Hatta NVIDIA şu an DLSS 3,5 ile daha da öne geçti.

GTX 10, RTX 20 ve 30 serisinde olan şey RTX 40'ta da olur.
Frame generation yok yalnız yanlış bilgi vermeyin.Yine frame generation 40 serisine has sadece rr teknolojisi 20 ve 30 serisine uyarlandı.Oda rtx teknolojisini fps düşürmeden daha güzel bir netlikle kullanıyorsun.

Frame generation yok yalnız yanlış bilgi vermeyin. Yine frame generation 40 serisine has sadece rr teknolojisi 20 ve 30 serisine uyarlandı. Oda RTX teknolojisini FPS düşürmeden daha güzel bir netlikle kullanıyorsun.

Frame generation 6000 ve 7000 serisinde var.

Sonunda! 3060 ile dlss 3 kullanmayacağım bari fsr 3 kullanayım

Frame generation yok yalnız yanlış bilgi vermeyin.Yine frame generation 40 serisine has sadece rr teknolojisi 20 ve 30 serisine uyarlandı.Oda rtx teknolojisini fps düşürmeden daha güzel bir netlikle kullanıyorsun.
16 sayfanın tamamını okumazsın anlarım ama konunun ana mesajını da mı okumadınız, azıcık haberi okuyun azıcık okumayı bilin arkadaşlar. NVIDIA'cı tayfa da Apple'cı tayfa gibi her halt NVIDIA'ya özel ve ilk o keşfetti sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…