AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

Video sahibi:
Aslında FPS'deki bu kadar artışta şaşırtıcı bir şey yok, küçük iyileştirmelerle 1440P'den 4K'ye yükseltilerek uzatılıyor, sonuç olarak resim elbette 1440P'den daha iyi, ancak doğal 4K'den çok daha kötü. Ve görüyorum ki çoğu kişi anlamadı, bu FSR 3 değil,

Güzel değerler. AMD frame Generation'ı hypr-RX adı altında mı ekledi videoya neden öyle yazılmış?

Vallahi hocam bende anlamadım, hep diyorum bence bu Hyper-RX kare oluşturma gibi bir şey AMD evirip çevirip bir şey yapmış anlaşılan yani attığım Hyper-RX kapalı 50 FPS veriyor. Hyper-RX açık 100 FPS veriyor ee ileride bu 3 teknoloji (fmf + FSR 3 +Hyper-RX ) birleşince ne olacak peki 4K da gidip de RX 7800 XT kartla 160 FPS mi verecek kafam karıştı.

Son düzenleme:

Öyle bir şey mümkün değil tabii ki. Hyper-RX harici bir kare oluşturma ya da çözünürlük işleme yazılımı değil. Ya şu anda FG bu kartlarda çalışabiliyor ya da FSR kapalıyken RSR devreye girmiş videoda.

Çünkü kaynak tüketiminin sağ tarafta devamlı az olması bir çözünürlük işlemenin her halükarda aktif olduğunu gösteriyor. Sol taraf native iken sağ taraf FSR kapalıyken bile native değil.

Çünkü kaynak tüketiminin sağ tarafta devamlı az olması bir çözünürlük işlemenin her halükarda aktif olduğunu gösteriyor. Sol taraf native iken sağ taraf FSR kapalıyken bile native değil.
Ayen hocam bende bu şekilde düşünmüştüm

İleride daha da netleşir 1 video var daha

@kino hocam sizce 4070 mi 7800XT mi? Hangi kaynak dikkate alınmalı

@662040 anlamadığım konu testing Game YouTube kanalında çok iyi performansı var hard benchmark ta 6800XT'den de kötü geçerse 2 ya da 3 FPS ile geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…