AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

@662040 anlamadığım konu testing Game YouTube kanalında çok iyi performansı var hard benchmark ta 6800XT'den de kötü geçerse 2 ya da 3 FPS ile geçiyor.

Kullanılan parçlar da önemli ama 1 video ile şu an bir şey denilmez. Donanım Arşivi ve PC Hocası da attı video.

@662040 hayır anlatmak istediğim adamın attığı videoda arada bayağı FPS farkı var diğerlerinde çok daha az.

Bu teknolojilerin çalışması için her türlü 7000 serisi ekran kartı olması gerekiyor anlaşılan, AMD çıktı Konferans'ta 2-3 gaz verdi olmayacak şeyleri oluyormuş gibi bir süs verdi her zaman yaptığı gibi çekildi arkaya tek tek çıkacak ama bunun sonuçları. Kimse bedavaya fps vermez vardır illa içinde birşey

Son düzenleme:
@kino hocam 7800XT benim morali çok bozdu AMD kendi paylaştığında çok iyiydi yani ümitlenmiştim ancak kötü çıktı beklenilenlere göre

@662040 AMD hep 2. adımın yapılacağını söylemiş attığın yerde ama yapmadan da oluyor bu nasıl bir mantık

@662040 AMD hep 2. adımın yapılacağını söylemiş attığın yerde ama yapmadan da oluyor bu nasıl bir mantık.

Vallahi hocam bende anlamadım, neden böyle oldu ya RX 7000 serisinde frame generraiton çalışıyor, bunu diğer kartlara aktarmak için zaman istediler. Anlamadım.

@662040 nasıl çalışıyor

Öyle bir şey duymadım veya görmedim

Burada da ahım şahım bir fark yok FSR ile alınabilecek performans bunlar

@662040 nasıl çalışıyor.

Öyle bir şey duymadım veya görmedim.

Eki Görüntüle 1934269

Burada da ahım şahım bir fark yok FSR ile alınabilecek performans bunlar.

Ben bu konularda pek üretici firmanın verdiği değerleri kale almıyorum, 1 ay içinde hangi işlemci hangi ekran kartı kullanıyorsan hepsinin FPS testi parçasına kadar aynı olacak şekilde çıkar o zaman doğru olanalar diyebiliriz. Ayrıca bu teknolojiler ekran kartının RAM + güç + VRAM kullanımı ile oluyor anlaşılan
Bir yerden alıp bir yere vermişler eğer bu şekilde oluyorsa bunlarda şaşıracak veya üstün tutulacak hiçbir olay yok bence

@662040 nasıl çalışıyor

Öyle bir şey duymadım veya görmedim

Yok ben onu bu kadar çok FPS veriyor ya onun için dedim acaba içine kare oluştruma mı sokturlar ne yaptılar diye ironi şeklinde ondan dedim

Hocam bilmiyorum gördünüz mü ama Video'da Hyper-RX açıkken 2K kapalıyken 4K çözünürlükteymiş

Son düzenleme:
@662040 evet ben de fark ettim bu kadar FPS artışı ondan oluyormuş ancak açıklama 2K'den daha iyi 4K'den daha kötü şeklindeydi

@662040 evet ben de fark ettim bu kadar FPS artışı ondan oluyormuş ancak açıklama 2K'den daha iyi 4K'den daha kötü şeklindeydi

İşte aynı ölçeklemeyi düşürüp daha çok FPS almak gibi bir şey yapmışlar arka planda, farkı yazılım ile daha az görüntü kaybı yaşatmaya çalışmışlar mantık aynı mantık. Bu özellik sadece amd yazılımında entegreli birşey olması sadece fark yaratıyor yoksa bunu Nvida havda kara'da yapar, yani 2k ölçekleme 70 ise 4k da 50 oluyor buda fps arttırıyor arka planda, Kesinlikle zaten görüntüde kayıp olacaktır ne anladım ben bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…