AMD FSR 3.1 RX 7700 XT'e gelecek mi?

Yapay zeka çekirdekleri RX7000 serisinde var. FSR 4.0 destekleyecek çok yüksek ihtimal. Daha duyurulmamış ve doğru düzgün sızıntısı bile olmayan bir şey zaten. Bu bilgiler nereden geliyor size?

AMD sonunda FSR'ın artık yazılımsal olarak geliştirelemeyeceğini anlayarak FSR 4.0'ı donanımsal yapacak. Bu dediğime benzer tarzda bir haber vardı diye hatırlıyorum. Umarım öyle olur.

AMD sonunda FSR'ın artık yazılımsal olarak geliştirelemeyeceğini anlayarak FSR 4.0'ı donanımsal yapacak. Bu dediğime benzer tarzda bir haber vardı diye hatırlıyorum. Umarım öyle olur.

Benim tahminim RX7000 serisinde FSR 4.0 çıkartmadılar çünkü hem geliştirilme aşamasındaydı hem de FSR 4.0 çıksaydı eğer RX6000 serisi kullanıcıları hani bana diyecekti. RX8000 ile FSR 4.0 duyuracaklar ve yanında da bakın RX7000 serisi de destekliyor diyecekler bence. RX7000 serisinde fsr 4.0 altyapısının olduğunu düşünüyorum. Amd amuse 2.2 teknolojisi için rx7000 serisi istiyordu mesela. Yapay zeka adında tanıttıkları teknolojilerden birisi.

Redditte şöyle bir kaynakta var.
Merhaba. Önümüzdeki aylarda hangi GPU'yu satın alacağımı tartışıyorum. Elimde birkaç seçenek var. RX 7000 serisi GPU'ların RX 6000 serisi GPU'larda olmayan " AI Accelerators "a sahip olduğunu fark ettim. Bu donanım özelliği son kullanıcılara ne sağlayabilir? Kullanım durumu nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Standart GPU çekirdekleri matris işlemleri yapabilir, GPU'nun tüm amacı budur. GPU'ların büyük ölçüde paralel doğası, tüm matrislerin son derece hızlı bir şekilde işlenmesini sağlar. RDNA3, matris işlemleri için verimliliği daha da artıran WMMA'yı destekler. Herhangi bir GPU AI yükseltmeyi çalıştırabilir, ancak doğal olarak, tek bir iş parçacığında tam matris işlemleri gerçekleştirmek üzere tasarlanmış birimler gibi özel donanımlar verimliliği artırır ve ana çekirdeklerin daha az kullanılmasını gerektirir.

En azından RDNA3 için yayınlanıp yayınlanmayacağını bekleyip görmemiz gerekecek ve ben yayınlanacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı