AMD FSR 3 Neler Sunuyor? Destekli Ekran Kartları

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

AMD, gecikmeli de olsa verdiği sözü yerine getiriyor. Uzun zamandır beklenen FSR 3 teknolojisi çok yakında oyunlara ulaşmaya başlayacak. Yonga üreticisi, FidelityFX Super Resolution yükseltme teknolojisinin yeni sürümünü nihayet kullanıma sunuyor. Hatırlarsanız NVIDIA, DLSS 3 ile birlikte oyun performansında ciddi sıçramalar yapmıştı. Üstüne bir de DLSS 3.5 teknolojisi geldi. AMD ise FSR 2’nin halefi FSR […]

Devamı: AMD FSR 3 Neler Sunuyor? Destekli Ekran Kartları
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Beklediğimden iyi gibi duruyor beklentim DLSS 2.0'dan bile hala geride olmasıydı ancak AMD şaşırttı ama hala donanımsal bir teknoloji olmadığı için görüntü kalitesi konusunda beklentim düşük.

GTX 2000 serisi mi ?

RX ekran kartı almayı düşünüyorum AMD ekran kartıyla kullanan arkadaşlar memnun mu NVIDIA kartlar için çok verimsizdi.

Beklediğimden iyi gibi duruyor beklentim DLSS 2.0'dan bile hala geride olmasıydı ancak AMD şaşırttı ama hala donanımsal bir teknoloji olmadığı için görüntü kalitesi konusunda beklentim düşük.

Bu konu hala daha belli değil. Çünkü AMD yeni nesil kartların içine yapay zeka çekirdeği koydu. Benim ve Technopat'taki birçok kullanıcının görüşü hypr RX ve FSR 3.0'ın RX 7000 serisine donanımsal diğer serilere yazılımsal gelmesi. Yani has FSR 3.0 RX 7000 serisinde kullanılır FSR 2.0'ın cilalanmış hali de diğer serilerde kullanılır. Bence hypr RX ve FSR 3.0'ın driverlara entegre edilip tüm DX 11 ve DX 12 oyunlara destek verecek olması inanılmaz bir şey.

RTX 2000 "Ray Tracing" serisi çıktığı Zaman'da o kadar güçlü kartlar değillerdi tıpkı AMD'nin Ryzen 1000 ve 2000 serisindeki patates oyun performanslarında olduğu gibi.

Nedense günümüzde daha çabuk eskiyor PC parçaları diye düşünüyorum.

Ve halen daha o kadar iyi grafikli oyunlar çıkmadı tam adamakıllı yeni nesil diyebileceğim oyunlar.

Ryzen 5 5600 32 GB RX6700 10GB sistem bakalım nereye kadar götürecek bizi.

Hocam yeni çıkan oyunlar RX 6800XT istiyorlar yani has oyunlar çıkmaya başladı diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…