AMD FX 4100 için darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi

Okan777

Decapat
Ekran kartı için 1000 lira gibi bir bütçem var, ekran kartı almayı düşünüyorum baştan toplamak istemiyorum. Bu işlemciye gidebilecek en iyi ekran kartı nedir? Malum işlemci fiyatları, işlemci alsam anakart, anakart alsam bir daha RAM almam gerekecek. Doların bu kadar yüksek olduğu zamanlarda en iyi ne yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 560, GTX 950 tarzı bir kart üstüne çıkmayın.

2. el GTX 1050 600 TL civarı fiyatlara satılıyor. İşlemcini FX 6300 ile değiştirirsin. Kendi işlemcini satıp 100 TL daha versen zaten ulaşabiliyorsun söylediğim işlemciye. 700 TL harcamaya epey bir performans yükselecektir.

2. el GTX 1050 600 TL civarı fiyatlara satılıyor. İşlemcini FX 6300 ile değiştirirsin. Kendi işlemcini satıp 100 TL daha versen zaten ulaşabiliyorsun söylediğim işlemciye. 700 TL harcamaya epey bir performans yükselecektir.
2. El kart almayı düşünmüyorum bir kere aldım 1 ay geçmeden bozuldu güvenemiyorum.
RX 560, GTX 950 tarzı bir kart üstüne çıkmayın.
GTX 1050 düşünüyorum uygunmudur ?

İkinci eli bende önermiyorum, iki gün sonra ne olacağı belli değil. Bütçeye uygun ekran kartı GTX 1050:

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G OCV1 2GB 128 bit Fiyatı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı