AMD FX 4100 R9 380 Düşük FPS Sorunu

ozkanyeter

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba;

Aşağı görsellerde görmüş olduğunuz sistemi 2012 yılında toplatmıştık. Daha sonra ekleme olarak 120 GB SSD, 8 GB Corsair RAM, Sapphire R9 380 4 GB 256 Bit GDDR5 ekran kartı aldım. Önceki ekran kartım ASUS GTX 560'tı.

Şu an bu bilgisayarda bir performans kaybı yaşamaktayım. Sorun tam olarak şu; zamanında GTX 560'da GTA 5 oynarken 30 FPS sabit alıyordum. Lakin Sapphire R9 380 taktıktan sonra 30 FPS bile alamaz oldum. İşletim sistemi değiştirdim fakat yine aynı sorun ile karşı karşıya kaldım. Sebebin ne oldugunu henüz çözemiyorum. Darboğaz yaptığı yönünde şüphelerim var fakat yine de ekran kartı beni işkillendirdi. Ve şu an satıyorum ekran kartımı. MSI GTX Gaming X 1060 3 GB almayi düşünüyorum. Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Fikri olan herkesten destek bekliyorum. :kararsız:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

Herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yaşıyorsun. FX 4100 işlemcisine nasıl olur da R9 380 gibi bir kartı taktın? Kimseden yardım almadan mı bu işe kalkıştın? İşlemciyi bir an önce değiştirmen lazım, karta yazık etmişsin resmen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı