Oyunlara girerken Discord'ta sesli sohbette konuşurken karşı tarafın sesi gelmiyor aradan 20 sn geçiyor ve bir anda hızlandırılmış şekilde geliyor konuşmalar. Forza Horizon 4 de araba sürerken oyun yavaşlıyor. Araba bir anda hızlanıyor. Yardımcı olur musunuz? Sorunumu tam anlatamadım sanırım.
Sistemim.
12 GB RAM.
ASUS STRIX 4 GB 128Bit.
ASUS M5A97 EVO r2.0
AMD FX-4100 3.6g
SSD yok.
MSI Afterburner gibi detaylı bilgi veren bir FPS uygulamasıyla birlikte açın oyunu. Fotoğrafını çekin ve buraya atın. O şekilde daha doğru bilgi verebiliriz.
Ama bu kasamalar yeni oldu önceden yüksek ayarlarda oynatıyordu termal macun sürmek için işlemciyi yerinden çıkardım ve geri takıp sistemi başlattığımda 'New CPU setup' gibi bir uyarı aldım acaba BIOS'tan bir ayar mı yapılması gerekiyor?
Ama bu kasamalar yeni oldu önceden yüksek ayarlarda oynatıyordu termal macun sürmek için işlemciyi yerinden çıkardım ve geri takıp sistemi başlattığımda 'New CPU setup' gibi bir uyarı aldım acaba BIOS'tan bir ayar mı yapılması gerekiyor?
AMD Driver Autodetect 1.1.0.0 indir - AMD Driver Autodetect, ekran kartınızı ve işletim sisteminizi kontrol eder ve yeni bir sürücü varsa size bildirir ve dilerseniz indirmenize yardımcı olur....