AMD FX 6100 3.30GHz overclock yapma

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu 3. seferdir açıyorum. Hiç kimse detaylı bir şekilde anlatmıyor. İşlemcim AMD FX-6100 anakartım ASUS M5A97, soğutucum AM3 uyumlu kule tipi. Geçen hafta işlemcimi BIOS ayarlarından performansa aldım ve 3.30GHz'den 3.58 GHz'e çıktı. Ancak bana yetersiz geliyor. Nasıl overclock yapılır bilmiyorum. Malum cahilim bu konuda, aşırı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu 3. seferdir açıyorum. Hiç kimse detaylı bir şekilde anlatmıyor. İşlemcim AMD FX-6100 anakartım ASUS M5A97, soğutucum AM3 uyumlu kule tipi. Geçen hafta işlemcimi BIOS ayarlarından performansa aldım ve 3.30GHz'den 3.58 GHz'e çıktı. Ancak bana yetersiz geliyor. Nasıl overclock yapılır bilmiyorum. Malum cahilim bu konuda, aşırı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
Dostum hala bu işlemciyi kullanıyormusun :) ben günümüzde kullanıyorum yardıma ihtiyacın hala varmı

Voltajı 1.3700 Çek hızıda 4.3 çek sonra stress testi yap oyuna gir 1 saat 30 dakika oyna sıkıntı olmazsa devam et sıcaklıklıkları da kontrol et.
Hocam bende fx 6100 kullanıyorum hala acıyorum kendime anakartım msı 760gm p21 (fx) ben işlemciyi 4.5GHz ye çektim voltaj 1.3125 te şuanda soğutucum wraith prism in rgb olmayan versiyonu termal macun çokta kaliteli değil sizce voltajı dah da yükseltmelimiyim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı