B biowre1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2018 #1 AMD FX 6100 için O.C yaptım ve hızını 4.0 yaptım. (3.3 eski hızı) bu videodaki adamın yaptığı gibi anakartlarımız da aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başka bir şey yapmam lazım mı ? Bazıları diyor voltaj da artırılmalı artırılmalı? Artırılmalı ise nasıl artırılıyor ?
AMD FX 6100 için O.C yaptım ve hızını 4.0 yaptım. (3.3 eski hızı) bu videodaki adamın yaptığı gibi anakartlarımız da aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başka bir şey yapmam lazım mı ? Bazıları diyor voltaj da artırılmalı artırılmalı? Artırılmalı ise nasıl artırılıyor ?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2018 #2 Stres testi başarılıysa ve ısınmıyorsa bir sorun yok. Voltaj arttırmanıza gerek yok yani.