AMD FX-6100 Sistem Yorumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu aldın mı alacak mısın ? Eğer almadı isen bütçeni söyle ona göre bir şeyler önerelim. Bu çok dengesiz olmuş. Ayrıca konu yeri yanlış.

Arkadaşlar sağ olun. Bu hafta sonu vatana gidiyorum ve almayı dusunuyorum sağ olun.

- - - Güncellendi - - -

Ama arkadaşlar verdiğiniz sistemde sectiklerimiz işlemcilerimiz aynı. Anakartlarımızı aynı. Ram'larda benim sectim de iyi harddısk benimde 1 tb farklı. Marka kasa onemli. Ama o kadar değil. Benim kasada iyi ekran kartı hd7870 neyi var anlamadım. Neyi dengesiz olmus?

- - - Güncellendi - - -

Hı bir de bunu Ssd nerede? Sogutucusu nerede? Bunlarda paraya giriyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey dengesiz öncelikle.

1) Kasada PSU yok. Bu sistem nasıl çalışacak ?
2) SSD var. 2000TL bütçeye SSD koymak çok yanlış bir harekettir.
3) Ekran kartı bütçe çok düşük olmadığı sürece eski nesil olan HD7xxx serisi seçilmez.
4) İşlemci olarak FX6300 seçilmeli idi.
5) 760 yonga setli bir anakart asla ve asla seçilmemeli zira bir kere USB 3.0'dan yoksunlar.
6) DvD okuyucu Pionerr asla ve asla seçilmez zira hem performansı düşük hemde çok ses yapıyor.

Ayrıca HD7870 ile 280X arasındaki farklar dağlar kadardır. 15 ile 30 arasında değişen FPS farklarına sahipler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…