AMD FX 6300 100 TL soğutma tavsiyesi

yasindrmz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıcaklık güçlü oyunlarda 60-70 arası görüyor ama öyle bir ses çıkarıyor ki kasada 2 tane daha fan var, birleşince ses katlanılmaz oluyor. +/- 100 TL bütçem var. Forumlara baktım kimisi çok pahalı bir fan almayın o işlemciye paranızı çöpe atmayın yazmışlar kimisi de tam tersi benim ilk önceliğim ses, overclock yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum. Anakartım ASUS M5A97 Evo r2.0 yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Freezer X120 Intel 775/1155/1156/1150/1151 Fiyatı

aynı işlemcide 2 aydır bu fanı kullanıyorum ve hem soğutma hem ses olarak çok memnunum. bütçem 100tl demişsin ama şuan ki fiyatı 130-140 arası, eğer acelen yoksa indirimle 110!a falan satılıyor zaman zaman ki bende 2 ay önce 110tl ye aldım.
işlmeci oc 4.2ghz ile yükte max sıcaklık 55-56 derece, boşta 45 derece falan, bu biosda gösterdiği sıcaklık değerleri farklı programlarda sıcaklık değerleri 10-15 derece daha aşağıda gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı