B by_the_king Hectopat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 26 24 Kasım 2013 #11 liphter dedi: Her zaman dediğimiz gibi, parçaları aldıktan sonra konu açmayın! Genişletmek için tıkla... Parçaları almadım ki, bir tek ekran kartı mevcut. O ekran kartına göre bir sistem istiyorum. Hepsi bu.
liphter dedi: Her zaman dediğimiz gibi, parçaları aldıktan sonra konu açmayın! Genişletmek için tıkla... Parçaları almadım ki, bir tek ekran kartı mevcut. O ekran kartına göre bir sistem istiyorum. Hepsi bu.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 24 Kasım 2013 #12 by_the_king dedi: Parçaları almadım ki, bir tek ekran kartı mevcut. O ekran kartına göre bir sistem istiyorum. Hepsi bu. Genişletmek için tıkla... Ram olarak VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram - Ram Psu olarak VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER Bütçen yetmezse bunu da alabilirsin. VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TAURO SER Anakart olarak http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235 Evo modeline gerek yok.
by_the_king dedi: Parçaları almadım ki, bir tek ekran kartı mevcut. O ekran kartına göre bir sistem istiyorum. Hepsi bu. Genişletmek için tıkla... Ram olarak VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram - Ram Psu olarak VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER Bütçen yetmezse bunu da alabilirsin. VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TAURO SER Anakart olarak http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235 Evo modeline gerek yok.