R renny12 Ziyaretçi 1 Haziran 2014 #11 PSU veya ekran kartıyla alakalı olabilirmi veya parçaların uyumsuzlugundan. ?
onlygame Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2014 #12 Hdd'niz problemli büyük ihtimal hdd pcde donma yapar imkanınız varsa başka bir hdd deneyin.
R renny12 Ziyaretçi 1 Haziran 2014 #13 HDD bayağı bi eski oldugu için ondan şüpheliydim zaten yardımlarınız için teşekkürler. Ram le ilgili bir sorun olabilirmi acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2014
HDD bayağı bi eski oldugu için ondan şüpheliydim zaten yardımlarınız için teşekkürler. Ram le ilgili bir sorun olabilirmi acaba ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Haziran 2014 #14 RAM ile ilgili bir sorun olsaydı mavi ekran alırdın. Bu programla taratabilirsin RAM'leri: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı İlk iş sabit diski değiştir.
RAM ile ilgili bir sorun olsaydı mavi ekran alırdın. Bu programla taratabilirsin RAM'leri: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı İlk iş sabit diski değiştir.
R renny12 Ziyaretçi 1 Haziran 2014 #15 Peki diğer parçalarıda göz önünde bulundurursak nasıl bi hdd almam gerekir. Marka model olarak söylerseniz sevinirim.
Peki diğer parçalarıda göz önünde bulundurursak nasıl bi hdd almam gerekir. Marka model olarak söylerseniz sevinirim.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2014 #16 Ben Seagate barracuda 1 TB HDD kullanıyorum, gayet memnunum.