Amd FX 6300 GTX 770 Darboğaz?

• Konuyu başlatan f0restwOw
  • Başlangıç Tarihi
Atıyorum 4000 TL lik sisteme i7 4770k + gtx 780 yerine FX 6300 + GTX 780 TI alanı görmedim. Yalnızca oyun amaçlı alınsa bile kasa.

Atıyorum 4000 TL lik sisteme i7 4770k + gtx 780 yerine FX 6300 + GTX 780 TI alanı görmedim. Yalnızca oyun amaçlı alınsa bile kasa.
Peki o zaman sizin için 4000tllik sistemde fx6300 alacağım.

Diyorum ki eğer bütçe kısıtlıysa oyun bilgisayarında işlemciden kısılabilir.

Arkadaşım oyun oynayan çoğu kullanıcının bütçesi düşük bu yüzden AMD popüler. Yüksek bir bütçesi olan insan INTEL alır. Azda olsa fps artar. AMD bu arada dar boğaz yapmaz.

Arkadaşım oyun oynayan çoğu kullanıcının bütçesi düşük bu yüzden AMD popüler. Yüksek bir bütçesi olan insan INTEL alır. Azda olsa fps artar. AMD bu arada dar boğaz yapmaz.

Hiç de olsa artmaz fps. Darboğaz yapmadığı sürece fps değişmez diye düşünüyorum. Testlere bakabilirsiniz. Tabi ki arasında dağlar kadar fark olan iki işlemciden bahsetmiyorum.

6300 kullanan biri olarak söylüyorum çok güzel işlemci bencede yapmaz darboğaz.

Konuyu biraz canlandırayım.Bende 6300 kullanan biri olarak söylüyorum bencede darboğaz yapmaz.

Yapmaz tabi bu konuyu kaç kere açan arkadaşlar oldu. İşlemcinin oyunlardaki performansı çok az şöyle konular açmayın. Lütfen FX 6300 yapmaz darboğaz felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…