Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #31 Homo georgicus dedi: Ekran kartı daha hesaplı bir şey olamaz mı ? Veya GTX serisi nasıl bir seçim olur ? Genişletmek için tıkla... @Ozan35 Bu post yüzünden 280x'i önerdim. 1080p de 280x gayet yeterli bir kart her oyunu ultrada oynarsın.
Homo georgicus dedi: Ekran kartı daha hesaplı bir şey olamaz mı ? Veya GTX serisi nasıl bir seçim olur ? Genişletmek için tıkla... @Ozan35 Bu post yüzünden 280x'i önerdim. 1080p de 280x gayet yeterli bir kart her oyunu ultrada oynarsın.
Ozan35 Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #32 Possible dedi: O güç kaynağını tercih etme vatanda yorumlarda okudum elektirik kesintisinde bozulmuş. En iyisi Corsair al. Genişletmek için tıkla... Bence sorun yaratcağını düşünmüyorum muhtemelen o arkadaşın hatasıdır. Zaten bu zamanda elektrik kesintileri yok bile diyebiliriz.
Possible dedi: O güç kaynağını tercih etme vatanda yorumlarda okudum elektirik kesintisinde bozulmuş. En iyisi Corsair al. Genişletmek için tıkla... Bence sorun yaratcağını düşünmüyorum muhtemelen o arkadaşın hatasıdır. Zaten bu zamanda elektrik kesintileri yok bile diyebiliriz.
Homo georgicus Hectopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #33 RAM modeli tam olarak : GSKİLL Ripjaws F3-12800CL9-4GBRL. PSU'nın tam modelini atar mısınız ? @Possible
RAM modeli tam olarak : GSKİLL Ripjaws F3-12800CL9-4GBRL. PSU'nın tam modelini atar mısınız ? @Possible