kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Kasım 2014 #1 Bu sene Şubat ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım AMD FX 6300 VE MSI 970A-G46 satılıktır. Ürünlerin ilk sahibiyim. Ürünler tertemizdir, hiç sıkıntısı yoktur. Soğutması sağlam olan 6 fanlı kasada kullanılmıştır. Kutuları ve kutu içerikleri tamdır. Herhangi bir overclock girişiminde dahi bulunulmamıştır. 2 gün öncesine kadar kendi kullandığım ürünlerdi ancak Intel'e geçtim. Ürünlerinin birlikte satılması taraftarıyım, dolayısı ile 2 ürünün birlikte satılması için bir müddet bekleyeceğim. İkili için istediğim fiyat 395 TL. Takas teklif etmeyiniz.
Bu sene Şubat ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım AMD FX 6300 VE MSI 970A-G46 satılıktır. Ürünlerin ilk sahibiyim. Ürünler tertemizdir, hiç sıkıntısı yoktur. Soğutması sağlam olan 6 fanlı kasada kullanılmıştır. Kutuları ve kutu içerikleri tamdır. Herhangi bir overclock girişiminde dahi bulunulmamıştır. 2 gün öncesine kadar kendi kullandığım ürünlerdi ancak Intel'e geçtim. Ürünlerinin birlikte satılması taraftarıyım, dolayısı ile 2 ürünün birlikte satılması için bir müddet bekleyeceğim. İkili için istediğim fiyat 395 TL. Takas teklif etmeyiniz.
Blgcburak Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #2 Merhaba kolay gelsin ürünleri almayı düşünüyorum hangi şehir acaba birde iletişim verirseniz görüşelim.
Merhaba kolay gelsin ürünleri almayı düşünüyorum hangi şehir acaba birde iletişim verirseniz görüşelim.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Kasım 2014 #3 @Blgcburak teşekkürler, Afyonkarahisar'da çalışıyorum. İletişim için; https://www.facebook.com/Metci Günceldir, iş yerinden facebook girişi yapamadığımdan Facebook mesajlarınıza akşama doğru dönebiliyorum, kusura bakmayın... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2014
@Blgcburak teşekkürler, Afyonkarahisar'da çalışıyorum. İletişim için; https://www.facebook.com/Metci Günceldir, iş yerinden facebook girişi yapamadığımdan Facebook mesajlarınıza akşama doğru dönebiliyorum, kusura bakmayın...
Ömer Faruk Arıcan Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 58 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Araştırma Görevlisi 21 Aralık 2014 #4 İyi günler MSI 970A-G46 anakartınıza talibim Ben de fx 6300 işlemci kullandığım için onu alma gereksinimi duy(a)muyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2014
İyi günler MSI 970A-G46 anakartınıza talibim Ben de fx 6300 işlemci kullandığım için onu alma gereksinimi duy(a)muyorum.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 22 Aralık 2014 #5 Ömer Faruk Arıcan dedi: İyi günler MSI 970A-G46 anakartınıza talibim bende fx 6300 işlemci kullandığım için onu alma gereksinimi duy(a)muyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler satılmıştır, daha sonra başka bir ürün ekleyip yeni başlık açmıştım, oraya satıldığını yazmıştım ancak burayı atlamışım. Kusura bakmayın.
Ömer Faruk Arıcan dedi: İyi günler MSI 970A-G46 anakartınıza talibim bende fx 6300 işlemci kullandığım için onu alma gereksinimi duy(a)muyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler satılmıştır, daha sonra başka bir ürün ekleyip yeni başlık açmıştım, oraya satıldığını yazmıştım ancak burayı atlamışım. Kusura bakmayın.