AMD FX 6300 Overclock Değerleri

jaraiyas

Megapat
Yer
İstanbul
  • Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart
  • İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
  • Soğutucu: Cooler Master Hyper T4

Ayarlarım resimlerdeki gibidir. CPU hızını sabit yapmadım sürekli 4.70 GHz çalışsın istemiyorum. Sizce değerler nasıl ?

Bosta.jpg

yükte.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye voltaj verdiniz mi? Prime95 ile en az 1 saat test edin. Eğer herhangi bir sorun olursa, Prime95 "Failed" şeklinde uyarı verir.

İşlemciye voltaj verdiniz mi? Prime95 ile en az 1 saat test edin. Eğer herhangi bir sorun olursa, Prime95 "Failed" şeklinde uyarı verir.
test ettim ama prime95 te çıkmayan sorun r6 girince mavi ekran veriyordu voltage vererek r6 hata vermeyene kadar çıktım 2 saat r6 oynadim r6 da 66 gördüm en fazla ama anlık genelde 61 oluyor

Yük altındaki ısı durumu ve stabil olması önemli. En az 3-4 saat yük altında test edilmeli, test sırasında sorun çıkmazsa bu hali ile kulanabilirsiniz. Size tavsiyem 4.7'den 4.4 GHZ değerine çekmeniz olur.
Prime95 ve aida64 le denedim hic bir sorun olmadı r6 da belli bir voltage a kadar mavi ekran veriyordu voltage ile çözdüm ama görev yöneticisinde cpu 98 kullanıyor 100 olmuyor r6 da 66 derece max gördüm çok anlık onun dışında birsey yok 2 saat r6 2 saat pubg oynadım ve nette gördüğüm voltage değerlerinden daha az bir voltage ile 4.70 e çıktım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı