AMD FX-6300 Overclock ile 4 GHz

Valla ben oyundayken işlemci 60'ı geçmiyor. Anakarttan muzdaripim biraz. Oyunlarda 62 derece oluyor OC'lu. Bence o soğutucuyla OC yapmayanlar için şahane. Tam F/P ürünü. Tavsiye ederim

Altta 5 sekme ve LoL Client açıktı. Ayrıca Origin açıktı. BF3 Multiplayer girdim ve sürekli oyunu oynarken alta alıp facebook baktım ve bir zaman sonra 10-15 kez yaptıktan sonra mesaj geliyordu bakıyordum. Sıcaklığa bakayım dedim bir baktım 70 derece. Normal mi ?

Ben aynı işlemciyi 1.31250 voltajla 4.1 Ghz'de kullanıyorum. Hyper T4 ile BF3 MP'da 64' te kalıyor. Prime 95' te ise 52'de.

Sorun yine monitör. Çözünürlük düşük olduğu için işlemci yetersiz kalıyordu şimdide daha çok çalışmaya başlayınca daha çok ısındı. Monitör almam lazım illa.

bende 3.8 gözüküyo biosta ama 4.1-4.2lere tırmanıyo fanları slep mod 100 de çalıştırıyorum turbo 600 yazınca 4.0 gözüküyo biosta bu testte 4.3-4.4lere çıkıyo performansta pek bişey belli etmiyo sanki....
merak ettiğim bu 6 çekirdeğin 6sını birden nerden çalıştırıcaz daha önce denetim masasından girdim bi yere kurcalarken buldum şimdi bulamıyorum.

parçalar bunlar.

windows7

Dosya Ekleri

• DSC_0002.jpeg
    319,5 KB · Görüntüleme: 293
  • llllll.jpeg
    668,9 KB · Görüntüleme: 250
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…