AMD FX 6300 R7 370 Sistem Donma/Kasma Sorunu

berjhalil

Kilopat
Bilgisayarımın özellikleri hakkında sizden yardım isteyeceğim. Özellikleri:
  • AMD FX 6300 İşlemci
  • ASUS M5A97 R2.0
  • ASUS R7 370 Strix Gaming 4 GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
  • 8 GB RAM Tek Soket
  • 1 TB Harddisk
  • W10 64 Bit kurulu. Anakartım Windows 8 tam uyumluluk yazıyor.
Sistemi Vatan'dan topladım. PC'deki sorunum bazı oyunlarda donma yapıyor. Sorunun ne oldugunu bulamıyorum. 2 aylık bılgısıyar kasmasının sorunu ne olabılır? Tum drıverlarım guncel, BIOS guncel, oyun vıdeosu cekerken bıle cok donuk hareket edıyor. Technopat UEFI Windows 10 Kurulum USB kurulumu yaptım, bir sorun yuzunden tekrar format atmaya calıstım, tekrardan USB kurulumu yaptım. Sorunum Windows 8 kursam duzelır mı? Yardımlarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oyununda 70-73 dereceye kadar cıkıyor, işlemci fanı AMD FX 6300 stok fan.
111.png

122.png

CS:GO oyununda 70-73 dereceye kadar cıkıyor, işlemci fanı AMD FX 6300 stok fan.
Sorun şu anlık HDD'de görünüyor. ''Error Scan'' kısmını tamamlanmış bir şekilde atabilir misiniz? Ayrıca HDD'niz kaç RPM, bunu da söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bilgisiyarı ilk aldıgımda UEFI Windows 10 kurulumu yaptım. Daha sonra format atmam gerekti tekrardan ayni işlemi uyguladım harfiyen. Bu kurulumda bir sıkıntı oldugunu dusunmuyorum, Virüs varsa eger nasıl silebilirim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı