P ProGamer54 Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarım en yüksek ayarlarda GTA 5'te kaç FPS alır? İşlemci: AMD FX-6300 RAM: 8 GB - DDR3 - 2008.18 MHz Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 Series 4 GB İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit Anakart: ASUS M5A78L-M USB3 AM3+ Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2016
Arkadaşlar benim bilgisayarım en yüksek ayarlarda GTA 5'te kaç FPS alır? İşlemci: AMD FX-6300 RAM: 8 GB - DDR3 - 2008.18 MHz Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 Series 4 GB İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit Anakart: ASUS M5A78L-M USB3 AM3+
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Eren kılavuz Hectopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #3 Gta 5 islemci yoran oyun fx6300 e bu ekran kartı eklendiginde kasma olabilir BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben yine de Fx8300 oneri rim
Gta 5 islemci yoran oyun fx6300 e bu ekran kartı eklendiginde kasma olabilir BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben yine de Fx8300 oneri rim
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #4 Ben öneri yaptım mı sence?