AMD FX 6300 Sistem Performans Düşüklüğü, Resetleme ve Açılmama

YektaOz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Önceki konularımda da bilgisayarımın performans düşüklüğüne dair yazmıştım fakat son 1 haftadır bilgisayarım iyice kafayı yedi.

Düşük performans yaşadığım bilgisayarımda şimdide ara sıra kapanma gibi bir sorun çıktı.
Ne zaman başladığını ve nedeninin bilmemekle beraber, arada sırada ekran gidiyor, kasa çalışıyor.
Ne ekran geliyor, ne tuşlar çalışıyor. Power tuşu ve reset tuşu işlemiyor (kasadaki tuşlardan bahsediyorum).

Ne yapsam ekranı geri getiremiyorum ve PC'de hiçbir tepki olmuyor.
İlk olarak fişini çekmeyi denedim, fişi çektim, PC kapandı ve 15-30 saniye bekleyip tekrar taktım, power tuşuna basmadığım halde PC kendi kendine açıldı fakat ekran yine gelmedi, başlangıçta anakarttan çıkan bip sesi de gelmiyordu.

Sonra tekrar fişi çektim ve taktım, bu sefer kendi kendine açılmadı fakat düğmeye bastığımda ekran yine yoktu, bip sesi de öyle.

Denemek amacıyla, ekran kartını çıkardım (tamamen çıkardım) ve görüntüyü anakartın kendi VGA çıkışına taktım.

Ve PC açıldı. PC'yi kapattım, ekran kartını tekrar taktım ve tekrar düğmeye basınca PC açıldı.

Acaba sorun ne? Zaten profilime bakarsanız önceki konularımda performans düşüklüğü hakkındaki yazılarımı görebilirsiniz, bilgisayarımda bir sorun var fakat hala anlamış değilim. Yardımlarınızı bekliyorum :)

FX 6300 3.5 GHz
Asus GTX 760 2GB DirectII CU 256 Bit
1TB HDD
M5A78L -MX3 Anakart
6GB Ram

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı