AMD FX 6300 Sistem Toplama

DonJose

Hectopat
Daha fazla  
Sistem hakkindaki fikirleriniz, uyumsuzluk yaratir mi? Birde 500w kasa yeterli midir bu sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyum sorunu yok sistemde fakat ben intel öneriyorum. Bütçe belirtirseniz öneride bulunabilirim.

Amd sistem seviyorsan alabilirsin. Fakat soketi biraz eskidi ve tek çekirdek performansında intel daha önde. Fx gibi bir işlemci alıcaksan kaliteli bir anakartta gerek tabiki. Ve anakarların fiyatı biraz pahalı. Overclock yapıcaksan güzelde bir fan lazım. Yani ekstra masraf demek. Sana tavsiyem şu; i3 4160 işlemci ve Msi h81-p33 anakart sistem toplaman. Harddisk olarakta wd veya seagate tercih etmelisin.

Merhaba,
Herhangi bir uyum sorunu yok tabiki ama sanki biraz daha ucuz bir anakart alıp (en ucuzunu al demiyorum tabiki) ordan artan parayı ekran kartına yatırsan daha mutlu olursun, ve daha uzun süre sorunsuzca kullanırsın. 4GB ramli ekran kartlarına yönelebilirsin böylece.

Örneğin :
GIGABYTE 970A-DS3P ve MSI 970A-G43 anakartlar senin seçmiş olduğun modelden yaklaşık 100TL daha ucuz, bu artan parayıda MSI R7 370 GAMING 4G GDDR5 4GB ekran kartına yatırabilirsin.

Birde böyle düşün derim, elbette senin yazmış olduğun anakart daha kalitelidir ama genel olarak baktığında 2GB ekran kartı oyun zevkini tökezletecektir. Bu şekilde dengeliyerek yine iyi bir sisteme sahip olabilirsin. Tek çekirdek / çok çekirdek performansına çok takılma derim: sonuçta iyi işlemciler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…