AMD FX 6300 Sistem

Ram,işlemci olmamış. Kasa daha iyi olabilirdi. Bunlar benim önerim tabii. Kesin daha iyi mi ondanda emin değilim ama. :D

Ram :
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

Kasa :
XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA

İşlemci :
INTEL CORE I3 3240 SOKET 1155 3.4GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI

Ram,işlemci olmamış. Kasa daha iyi olabilirdi.Bunlar benim önerim tabii. Kesin daha iyimi ondanda emin değilim ama :D

Ram :
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

Kasa :
XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA

İşlemci :
INTEL CORE I3 3240 SOKET 1155 3.4GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI

Kardeşim kesinlikle benim dediklerim seninkilerden iyi buna emin olabilirsin.

Meraba arkadaslar. Benim sistem bu: Amd Fx6200 işlemci Gıgabayt 970a-d3 anakart Sapphire Hd 6850 ekran kart 8 gb Cosaır ram. Sorum şu; oyunlarda fps 20 le 30 arasında fps yükseltmek istiyorum. Hangi parçayı degıştırmelıyım? (hepsini ultrada oynamak ıstıyorum ) Oyunda performans istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşım sistemin daha iyi olabilir birde klavye ve faren biraz lüks kaçıyor tercihine saygı duyarım ancak klavye ve fare çokda önemli değil dersen sana güzel bir sistem toplarım.
Klavye fare kalsın dersen bunu bildir ona göre bir sistem toplayalım.

Durum şu, esktralar olmadan daha iyi bir sistem toplanır ama o güzel klavye-mouse olmaz :) Ama şuanki hali de yeterince güzel bir sistem. Monitörün zorunluğu olduğunu varsayarsak sisteminde çok bir değişiklik yapılamaz aslında. Ekran kartı bir seviye atlar yalnızca. Tavsiyem o ekipmanları kısıp monitörünü geliştirmendir.

VATAN COMPUTER - ASUS - 23" VX238H GEN
%30 indirim ile 470 lira tutuyor.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı