AMD Fx 6300 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almışken 1866MHz alın. Ben önermiyorum. Yapılabiliyor, doğru ancak stabil olarak 1866MHz da çalışsa daha uzun ömürlü olur. Bir risk teşkil etmeden.
RAM'in frekansı ile ömrünün ne alakası var, nasıl bir risk teşkil eder?

RAM'ler değişmek zorunda değil. Değiştirmeseniz de olur.

RAM'in frekansı ile ömrünün ne alakası var, nasıl bir risk teşkil eder?

RAM'ler değişmek zorunda değil. Değiştirmeseniz de olur.

Peki. Sizce sistemde degişmesi gereken bişeyler var mı ? Birde 8320 ile degiştirsem işlemciyi farkını hisseder miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Singleplayer oynuyorsanız gerek yok. Genel olarak multiplayer için de gerek yok. Sistem gayet güzel toplanmış, olduğu gibi satın alın. Ayrıca, linkleri düzenleyin lütfen! Chip'e yönlendiriyor linkler.

Singleplayer oynuyorsanız gerek yok. Genel olarak multiplayer için de gerek yok. Sistem gayet güzel toplanmış, olduğu gibi satın alın. Ayrıca, linkleri düzenleyin lütfen! Chip'e yönlendiriyor linkler.

Kusura bakmayın. Linkleri düzeltemedim. Dediğim gibi tavsiye alarak yaptığım için direk kopyaladım. Şimdi düzelttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280X Fps yönünden daha iyidir 384 bir gtx 770'ten 50 tl düşüktür Direct2 top olanı tavsiye ederim. Gtx 770 alsan olur nerdeyse aynılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…