Sonunda elime yeterince para geçti Bu sistem parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor mu? Eğer onaylarsanız sipariş vericem SSD konusuna gelirsek bi daha ki ay 120 gb alıcam ne önerirsiniz? Söylemeyi unutmadan soğutucuyu temsili koydum Hyper 212 evo yada akasa venom düşünüyorum
Farkındayım şimdilik daha iyi alamam. Amd yeni işlemci cıkarınca anakart ile beraber değiştiricem 4 ghz de çalışınca sıkıntı çıkarmaz diye düşünmüştüm overclock yapıcam zaten
Darboğaz olayını okumadın galiba? FX6 6300 R9 290'nı kaldıracak bir işlemci değil.Şimdilik en azından i5 4440 almaya bak bence h85 çipsetli bir anakart ile.Kasa Z11 yerine Z3 olabilir hem fiyat biraz azalır.Ve PSU 80+ olması daha iyi olur.Aşağıya PSU ve kasanın linkini koyuyorum.
Darboğaz olayını okumadın galiba? FX6 6300 R9 290'nı kaldıracak bir işlemci değil.Şimdilik en azından i5 4440 almaya bak bence h85 çipsetli bir anakart ile.Kasa Z11 yerine Z3 olabilir hem fiyat biraz azalır.Ve PSU 80+ olması daha iyi olur.Aşağıya PSU ve kasanın linkini koyuyorum.