Merhaba arkadaşlar. Yeni topladığım sistemim için bir türlü ekran kartı seçimi yapamadım. Bana bir el atsanız? Topladığım sistem şöyle kasayı yazmıyorum 600 W 80 plus bronze psu var kasamın içinde. Onun dışındaki bileşenler şu şekilde:
Bu ana parçalara bakar ekran kartı önerebilir misiniz? 900-1.000 tl arası güçlü bir kart arıyorum. Lazım mıdır? Bilmiyorum. Ama cihazda 1 tb hdd 128 gb ssd bulunmaktadır. Aklım şu 2 ekran kartı var. Sizce bunlardan hangisi? Yada siz bana önerin.
Açıkcası ekran kartına yukarıda her ne kadar 1.000 tl yazsamda 700-800 tlye kapatmak niyetindeyim. Kafamdaki mantık beni 2,5 yıl götürsün. Sonra daha ileri seviye bir ekran kartı ile değiştireyim yani. Aslında mesajımı düzenlersek gtx 760 mı yoksa r9 270x top modeli midir ?
Bana kalırsa her zaman güncel olunup R9 270X ekrankartını amalısın ama GTX 760'da çok güçlü bir kart. Seçimi sana bırakıyorum ama Asus yada Msi tasarımlı olan modellerden birini al.
Merhaba arkadaşlar yeni topladığım sistemim için bir türlü ekran kartı seçimi yapamadım bana bi el atsanız topladığı sistem şöyle kasayı yazmıyorum 600 W 80 plus bronze psu var kasamın içinde onun dışındaki bileşenler şu şekilde
bu ana parçalara bakar ekran kartı önerebilirmisiniz 900-1.000 tl arası güçlü bir kart arıyorum lazım mıdır bilmiyorum ama cihazda 1 tb hdd 128 gb ssd bulunmaktadır aklım şu 2 ekran kartı var sizce bunlardan hangisi yada siz bana önerin