Boşver dostum, adam gidip en pahalılarından bakmış Vatan'a gelmiş buraya yazmış. Sisteme gelince...
Kasayı düşük tutun, 300'ü geçmesin, M5A97 R2.0 anakart yeterli, işlemci soğutucuyu çıkarın ve yüklenebildiğiniz kadar ekran kartına yüklenin, olay bu... Ayrıca bellekleri 4 GB yaptığınızda da 100 TL cepte kalıyor. Aşağı yukarı 300 küsür para cepte kalıyor, dediğim gibi, yüklenin ekran kartına...
Şu anda bu iki ekran kartı arasında gidip gelmekteyim ama daha seçemedim malasef ki. Aslında R9 290 istiyorum ama soğutmalı modeller ne zaman çıkıcak onu bilmiyorum. Kasayı da Corsair 300R 600w alıcam sanırım
Şu anda bu iki ekran kartı arasında gidip gelmekteyim ama daha seçemedim malasef ki. Aslında R9 290 istiyorum ama soğutmalı modeller ne zaman çıkıcak onu bilmiyorum. Kasayı da Corsair 300R 600w alıcam sanırım
Evet bende sizin gibi düşünmeye başladım. Eğer Ocak ayında R9 290 özel soğutuculu modelleri gelirse alırım ama zor bir ihtimal sanırım. Onun dışında ya gtx770 ya da biraz daha zorlayıp gtx780 almayı düşünüyorum.