Amd fx 6300 stok fan yeterli midir

ByGreen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, size bir sorum olacaktı. Pc'yi yeni topladığım için ayarlamaları yaparken siz değerli arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım oluyor. Sizce fx6300 stok fan yeterli midir? Overclock çekmeyi düşünmüyorum şimdilik, yeterli değil derseniz de işlemci için hangi stok fanı tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerini buraya yaz istersen. Aida64 ile ölç. Stok fan sesli çalışır. O.C için yeterli olmaz zaten. Yeni fazn alıksan bütçeni belirt.

Overclock yapılmayacaksa yeterlidir. Zaten bu işlemcide overclock'a pek gerek yok turbo core u aktif ettikten sonra sıkıntı yok bir de AMD Cool&Quıet ı aktif ettinmi İşlemcin daha serin çalışır.

Programı indirip kurdum. Ankart'a tıkladım, çıkan işaretlerden cpu'ya tıkladım fakat sıcaklık değerine ulaşamadım. Rica etsem sıcaklık değerinin hangisi olduğunu söyler misiniz?

ce3e0e88c4.png

Bunlar boşta ki değerlerin mi? Eğer öyle ise bana biraz fazla geldi. İşlemcin 41 ana kartın 39 ve ekran kartın 60 derece. Ben Asus M5a97 R2.0 boşta 30 yükte 34 derece gördüm en fazla. Ana kartın bana biraz fazla gibi geldi.

Bence 50 TL'ye CM T2 al.
@Silinen üye 6300'e aldı çok memnun.

İbrahim dostum teşekkürler. İçimi rahatlattın. Sıcaklıklar şimdi 21 dereceye düştü, biraz önce yük altındaydı ondan sıcak kalmış olabilir.

İbrahim dostum teşekkürler. İçimi rahatlattın. Sıcaklıklar şimdi 21 dereceye düştü, biraz önce yük altındaydı ondan sıcak kalmış olabilir.
Ne demek hocam, aynı işlemciyi kullanıyorum Thermaltake contact 21 ile benim sıcaklıklar resimdeki gibi. Şu an işlemciyi 4.00 ghz'ye çektim fan hızını, biraz arttırdım şu an herşey yolunda. Sende oc yyapmak istiyorsan ilk iş sağlam bir işlemci sogutucusu alman olacaktır. Geçici birşey alma, ben 92 mm aldım şu an bana yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı