Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #11 Kardeşim O.C için sistem toplanmaz bütçe dahilinde hangisi daha iyi performans veriyorsa ona yönelinir.
Kardeşim O.C için sistem toplanmaz bütçe dahilinde hangisi daha iyi performans veriyorsa ona yönelinir.
Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #12 Intel'de OC yapabilmen için sonunda K yada X ibaresi bulunan bir işlemci alman gerek. Diğerlerinin çarpan kilidi kapalı olduğu için OC yapılamıyor.
Intel'de OC yapabilmen için sonunda K yada X ibaresi bulunan bir işlemci alman gerek. Diğerlerinin çarpan kilidi kapalı olduğu için OC yapılamıyor.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Nisan 2015 #13 Holymong dedi: Intel'de OC yapabilmen için sonunda K yada X ibaresi bulunan bir işlemci alman gerek. Diğerlerinin çarpan kilidi kapalı olduğu için OC yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o yüzden öyle bir yaklaşım gösterdim. Bir de h81m-p33 demişsiniz ama h81m-plus daha iyi olmaz mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2015
Holymong dedi: Intel'de OC yapabilmen için sonunda K yada X ibaresi bulunan bir işlemci alman gerek. Diğerlerinin çarpan kilidi kapalı olduğu için OC yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o yüzden öyle bir yaklaşım gösterdim. Bir de h81m-p33 demişsiniz ama h81m-plus daha iyi olmaz mı acaba?
Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #14 70 lira fark var arasında.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Nisan 2015 #15 Önerileriniz üstüne alttaki resimdeki gibi değiştirdim. En son haliyle birlikte alana kadar tavsiyelere açığım.
Önerileriniz üstüne alttaki resimdeki gibi değiştirdim. En son haliyle birlikte alana kadar tavsiyelere açığım.
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 16 Nisan 2015 #16 Gerçekten güzel sistem olmuş. SSD olarak Samsung 850 tercih ederseniz daha iyi olur. Hayırlı olsun.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2015 #17 Güzel olmuş. Eğer ilerleyen zamanlarda bir 8 GB RAM daha alma imkanınız var ise RAM tek slot 8 GB alın daha güzel olur. Onun haricinde güzel olmuş.
Güzel olmuş. Eğer ilerleyen zamanlarda bir 8 GB RAM daha alma imkanınız var ise RAM tek slot 8 GB alın daha güzel olur. Onun haricinde güzel olmuş.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Nisan 2015 #18 Aydın K dedi: Güzel olmuş. Eğer ilerleyen zamanlarda bir 8 GB RAM daha alma imkanınız var ise RAM tek slot 8 GB alın daha güzel olur. Onun haricinde güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... bir dahaki upgrade'de büyük ihtimal bütün parçaları değiştirip ddr4 yaparım. anca o zamana yani
Aydın K dedi: Güzel olmuş. Eğer ilerleyen zamanlarda bir 8 GB RAM daha alma imkanınız var ise RAM tek slot 8 GB alın daha güzel olur. Onun haricinde güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... bir dahaki upgrade'de büyük ihtimal bütün parçaları değiştirip ddr4 yaparım. anca o zamana yani
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2015 #19 O zaman yeterli olur büyük ihtimal ile, güle güle kullan kardeşim
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #20 Her türlü bu sistem. Ekran kartını isterseniz farklı bir markayla değiştirebilirsiniz.