Merhaba arkadaşlar yine ben!
İstediğim MMORPG oynayabilmek için sonunda parçaları buldum, burdaki bazı arkadaşlarımla beraber sağolsunlar.
Fakat şu soru kafamı çok kurcalıyor ve açıkcası bi türlü emin olamıyorum, "Parçalar bu kadar mı? Hepsi uyumlu mu?" Sizin fikrinizi, düşüncenizi son kez almak istiyorum. Yani alıcağım bu parçalar kasaya cuk diye oturacak mı? Ya da anakart, işlemci, ekran kartı vs. birbiriyle uyumlu mu? Çünkü parçalar hakkında hiç birşey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Zalman z3 plus. Yanına da zalman 600W psu. R serisinde asus alınmaz. Sorunludur. Onun yerine powercolor turboduo almalısın. Ayrıca bana kalırsa işlemciyi İ3 4160 almanız daha iyi olur.
Fazla anlamıyorum kasadan. Kasa öneremem kusura bakma. Belki bu kasa için değmemiş de olabilir. Şimdi aklıma kasa geldi, zalman z3 plus tavsiye ederim.
Fazla anlamıyorum kasadan. Kasa öneremem kusura bakma. Belki bu kasa için değmemiş de olabilir. Şimdi aklıma kasa geldi, zalman z3 plus tavsiye ederim.
Benim de aslında 2000 TL'ye kadar bütçem vardı, ama az'a indirgemeyi düşünmüştüm. Bu sistem seni ultra da götürür diyosun yani. Tüm mmorpgleri oynayabilir miyim bu sistem ile?