AMD Fx 6300 ve Asus R9 270 tabanlı sistem toplama

Ne Mmorpg'si ? Normal oyunlarda bile ultra da oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne Mmorpg si ? Normal oyunlarda bile ultra da oynarsın.

İyi madem sana güveniyorum ve bunları alacağım. İnşallah bir sorun vs. birşey çıkmaz. Bu arada bunları kasaya nasıl takacağım? Ben takmayı bilmiyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan takar. Ama sen bu işlemci ve anakartı bir daha düşün derim. İçin ucunda broadwell, daha güzel tasarım, tek tuşla o.c, m.2 ssd, Crystal Sound 2 var. Özellikle broadwell desteklemesi çok büyük artı. Am3+ platformuna yeni nesil işlemci gelmeyecek. Bilgine.

@Silinen üye, niye karıştırdın ortalığı şimdi . Zaten düşük bütçeli bir sistem 2-3 senede bir upgrade yapmayacaksa ilerideki teknolojileri destekleyen anakart almasına gerek yok. Al sistemi sıkıntısız. Widowsu driverları vs vs kurarken gene konu aç biz yardımcı oluruz gene. Ayrıca fx6300 i5 4460 gibi bir işlemciyle yarışıyor.

Biz söylemiş olalım. Yine de karar onun. Sonra niye bana demediniz diye forumdan soğumasın. Ama o anakart amd'nin anakartından çok daha özellikli.

anakartı bunu al
Gigabyte 970A-Ud3P Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2000Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

kasayıda bunlardan biri al aynı paraya denk geliyor z3 kötü bi kasa gidince incele kasa görseldir kasa dediğin biraz bişeye benzicek ilerde parça değişiminde psu değiştirirsin şu an için yeterli kablo saklama var ama saklıyamıyon
Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Corsair Carbide Serisi™ 200R 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Z3 kötü kasa mı? Ya saçmalama. Zigmatek'i onla çarpar, 5 ile böler, 20 ile'la toplar, 30 ile çıkarır.

Z3 kötü kasa mı? Ya saçmalama. Zigmatek'i onla çarpar, 5 ile böler, 20 ile'la toplar, 30 ile çıkarır.
bırak allahını seversen kasayı aldın koydunda yatırıyon heralde önce git bi incele kasasyı arkadaşımda var kabloyu saklıyak diyorum arka kapak kapanmıyor üste 2 beyaz fan koymuşlar diye bu aralar rövanşta beş para etmez alan geri satıyor kullananda kullanıyor

Yahu xigmatek kasaları elinle yamultup düzeltebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…