AMD FX-6300 ve GTX 770 Sistemime Son Dokunşlar

clienter

Hectopat
Daha fazla  
Arkdaşlar Ben böyle bir sistem topladım.

Bu sistemin eksiklerinden 2 tanesini biliyorum: işlemci fanı ve kasa fanı. Bunları oradan alıcam. Başka bir eksik var mıdır ? Rica ediyorum bu buraya gitmemiş gtx760 yap gibi şeyler yazmayın sistemim budur.

Bi de bir sorum daha var, kasa alınca içinden kutu gibi olan güç kaynagından çıkıcak mı ?600w diyor o 600 w olucak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin iyi güzelde kasa fanı alacağına işlemcini Fx 8320 yapabilirsin. Evet kasanin içinden 600W güç kaynağı geliyor.

Kasanın kendinden ztn 1 tane fanı var fakat yetmez diyorum. 3 tane daha slotluk yer var oradalara. 2 tane 16 tl lil bişeyler takıyım diyom.

Boş yer işte

İşlemciyi fx8320 yaptım 2.150 tl oldu. Karne indirimiyle 2.00o tl olursa bu sistemi alırım, olmassa işlemci düşürcem.

Slot anakartın üstünde ekran kartı , ram , ses kartı gibi bileşenleri taktığımız yerlerdir

Anladın işte bu sistem olur mu 2.150 den 2.000 olur mu fanları yinede alıcam Maximum kaç tane takılabilir bu anakarta ? Kasada 3 tne yer var ama.

Sistem gayet iyi. O kasanın içindeki güç kaynağı 12V kanalından 564 watt veriyor diye biliyorum. Sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…