AMD FX 6300 ve gtx650ti Darboğaz Olur mu ?

T

typerma1

Ziyaretçi
Anakartı MSI 970A-G46 ile değiştirdim arkadaşlar , inşallah sıkıntı olmaz.

 
Darboğaz olmaz. Güle güle kullan kardeşim hayırlı olsun şimdiden. Önerim 4gb ram yerine 8gb ram takman ekran kartınıda gtx660 yapman senin için iyi bir seçim olacaktır.
 
Darboğaz olmaz.Güle güle kullan kardeşim hayırlı olsun şimdiden.Önerim 4gb ram yerine 8gb ram takman ekran kartınıda gtx660 yapman senin için iyi bir seçim olucaktır.

Teşekkür ederim en iyileri sizlerin olsun , elimde olan paramın 0.1 kuruşuna kadar yatırdım kardeşim
 
Sağol kardeşim bu sistemde tüm oyunları açar ama hangi ayarda o soru işareti sana tavsiyem fx6300 için soğutucu almana gerek yok. Oradan arttırdığın parayla ekran kartına yüklenirsen ileride başın ağrımaz. Tahminime göre işlemciye overclok 'da yapmayacaksın. Yapsanda stok fan sana bence yeterlidir. Ve bütçeni aşmayacağı için daha iyi bir seçim yapmış olursun. Veya Oyun oynamak isterim dersen. Oradan kalan parayla ekran kartı yerine 4gb ram almazsın 8gb 1866 mhz ram alırsın. Tüm oyunları oynayabilirsin. Dediğim gibi ayarlarını denemeden bilemeyiz. Ama sistem seni götürür.
 

Tüm ayarlar sonda olsun hızı şöyle olsun gibi takıntım yok kardeşim high oynatsın takılmasın falan yeter , stock fan işlemci yüke binince cızırdıyor diye en az 50 kişi yorum yazmış , ısınma problemi falan yaşanmasın diye aldım. İptal edemiyorum maalesef dün aramıştım. Yapmadılar
 
Sağlık olsun diyelim. Ancak bi 4gb ram daha alman lazım bir ara malum call of duty ghost minimium 6gb ram istiyor. Wc dogs yine 6gb ram istiyor. Bunuda bi ara halledersin Hayırlı olsun.
 
Anakartı MSI 970A-G46 ile değiştirdim arkadaşlar , inşallah sıkıntı olmaz.

Kesinlikle darboğaz olmaz. Siz bu darboğaz lafını nereden duyduysanız? Anlam veremiyorum. 6 çekirdekli yeni nesil bir işlemci olan 6300 gtx 780 ti tarzı bir ekran kartına bile darboğaz yapmaz. Biraz o.c gerekli olur.
Ki sizin aldığınız ekran kartı orta altı segment bir kart. Hiç bir sorun yaşamazsın. Bazı arkadaşlarda 6 gb isteyen oyunlardan bahsetmiş. İstiyor ama kullanmıyor. Yani günümüz oyunları için 4 gb yeterli. Crysis 4 ne zaman çıkar nasıl olur bilemem, onun haricindeki tüm oyunları 4 gb ramle oynarsın.
 

Peki hangi oyunu hangi ayarlarda max fps ile oynayabilirim kardeşim bu ekran kartıyla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…