Çok kararsız kaldım 2500 TL bütçem var bu zorlamış halim fiyat performans açısından en iyi sistemi toplamaya çalıştım sizden isteğim ben 150 tl gibi az bir farkla daha iyi sistem toplarım diyen varsa buyursun bilgisini benden esirgemesin herkesin düşüncelerini bekliyorum iyi diyorsanız artık çok zaman kaybetmeden bu sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
i7 varken i5 almak neyse'de i3 amayı hiç tercih etmem bence FX 6300 daha performanslı bir işlemci ve powercolor kartları hiç tavsiye etmiyorum 974 tlden daha az fiyata daha iyi bir kart alınabilir teşekkürler.
Kardeşim FX 6300 atmışsın benden de İ7 atmamı mı bekliyorsun Powercolor R9 serisinde en iyi iş çıkaran marka. Bu sistem sizin topladığınız sistemi ezer geçer söyleyeyim.
Kardeşim FX 6300 atmışsın benden de İ7 atmamı mı bekliyorsun Powercolor R9 serisinde en iyi iş çıkaran marka. Bu sistem sizin topladığınız sistemi ezer geçer söyleyeyim.
Kardeşim sinirlenmene gerek yok son bütçeyi sordum yani daha fazla olabilirse İ5 atarız. Olmadı şuanlık 4 GB ram yapıp ileride bir 4 GB ram daha eklersin diyecektim. Ben anlamadım neden sinirleniyorsun.