Elimde AMD FX6300 var ve diğer parçalar yok. İşlemciyi satıp A8 serisi APU almayı planlıyorum performans düşüklüğü olur mu? Ekran kartı için bütçe yok o yüzden APU düşünüyorum.
Yüzde kaçlık bir düşüş olur? Birde finalde alacağım ekran kartı Asus RX460 olacak ve am3+ anakartlar şimdi çok pahalandı ben işlemcimi 340 TL'ye almıştım şimdi 450 lira olmuş. Anakartımıda 120 ye almıştım şimdi 300 den satılıyor, Fm2 daha uygun geliyor. Birde işlemcime denk A serisi APU hangisi oluyor?
Hocam fm2 soketli anakartlar benim nazarımda giriş seviyesininde altındadır. Tabi artan fiyatlar karşısında yapılabilecek pek bir şey yok ancak eğer imkanınız varsa fm2'den uzak durmak gerekir. Sizi çok üzecek bir performans ile karşılaşmazsınız.
Elinde sadece FX 6300 varsa işlemcini satıp G4560+RX 460 alabilirsin. İşlemciyi elinden çıkardıktan sonra bütçe belirle ona göre daha net yardım alırsın.
Elinde sadece FX 6300 varsa işlemcini satıp G4560+RX 460 alabilirsin. İşlemciyi elinden çıkardıktan sonra bütçe belirle ona göre daha net yardım alırsın.