Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 1 Aralık 2013 #11 Şöyle açıklayayım bu konuda kardeşine kendininkini ver bunu sen kullan diyorlardı. Ben de nedenini sordum. Cevap gelmedi konu açtım. Olay bu!
Şöyle açıklayayım bu konuda kardeşine kendininkini ver bunu sen kullan diyorlardı. Ben de nedenini sordum. Cevap gelmedi konu açtım. Olay bu!
M Mert Ercan Ziyaretçi 2 Aralık 2013 #12 Oğuz Can Çıtak dedi: Şöyle açıklayayım bu konuda kardeşine kendininkini ver bunu sen kullan diyorlardı. Ben de nedenini sordum. Cevap gelmedi konu açtım. Olay bu! Genişletmek için tıkla... Sen boşver diğer arkadaşları, onlar konuların altındaki hikayeye dikkat etmemiş.
Oğuz Can Çıtak dedi: Şöyle açıklayayım bu konuda kardeşine kendininkini ver bunu sen kullan diyorlardı. Ben de nedenini sordum. Cevap gelmedi konu açtım. Olay bu! Genişletmek için tıkla... Sen boşver diğer arkadaşları, onlar konuların altındaki hikayeye dikkat etmemiş.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2013 #13 Intel sistemdeki kasayı tavsiye etmiyorum. Bu zamanda USB 3.0'sız kasa, hele ki o fiyata hiç alınmaz. Onun advance modelini ya da Corsair 400r tavsiye ederim. Talon da olabilir
Intel sistemdeki kasayı tavsiye etmiyorum. Bu zamanda USB 3.0'sız kasa, hele ki o fiyata hiç alınmaz. Onun advance modelini ya da Corsair 400r tavsiye ederim. Talon da olabilir