AMD FX-6300 X6 sisteme overclock nasıl yapılır?

GSkill RipjawsX 1866 Mhz 2x4 RAM aldım, taktım ancak 800 Mhz olarak çalışıyorlar. Artıramadım da, yardım rica edebilir miyim?

Anakart : Gigabyte GA-880GA-UD3H

Anakartının özelliklerine baktığımda overclock ile 1866 MHz hıza çıkabileceği yazıyor. Yani overclock şart ramlarin o MHz' de çalışması için. Yanılmıyorsam anakartının FSB değerini arttırman gerekiyor. İstersen overclock bölümüne yeni konu aç O.C. konusunda bilgili arkadaşlarım imdadına yetişirler

Konunu İnceledim Ve Amd Fx 6300 için daha yüksek bir GHz Verilebilirmi Ben Biraz Yeniyim Bu İşlerde Yaşımda Küçük

Konunu İnceledim Ve Amd Fx 6300 için daha yüksek bir GHz Verilebilirmi Ben Biraz Yeniyim Bu İşlerde Yaşımda Küçük
FX 6300 genelde 4,4GHZ değerine sıkıntı çıkmadan çıkarılabiliyor.
Her işlemcinin OC potansiyeli aynı olmadığı için kesin bir çizgi belirleyemeyiz.
4,6 - 4,8 GHZ değerlerine zar zor da olsa stabil bir biçimde çıkılabiliyor. Ben şahsen 4,6GHZ'ye çıkartabiliyorum. 4,8 için anakarta voltaj falan vermen gerekir, ben 4,8'de stabil tutamadım

Linki yenileyebilir misiniz size zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…