O OceanWave Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #1 Amd fx6300 ' ün Overlock edilmiş hali midir ? Her şeyi aynı bir tek GHz yüksek. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2014 #2 Olabilir ama arada 30W fark var ve FX 6300 daha iyi overclock edilebilir.
O OceanWave Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #3 Peki benim sistem yeni. İşlemciye overlock gereklimi ? Sadece oyun oynuyorum. Yaparsamda ömrü kısalır mı? Nevzat Şentürk dedi: Olabilir ama arada 30W fark var ve FX 6300 daha iyi overclock edilebilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
Peki benim sistem yeni. İşlemciye overlock gereklimi ? Sadece oyun oynuyorum. Yaparsamda ömrü kısalır mı? Nevzat Şentürk dedi: Olabilir ama arada 30W fark var ve FX 6300 daha iyi overclock edilebilir. Genişletmek için tıkla...
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2014 #4 Ömrü kısaltmaz. Ama stok fan değil iyi bir soğutucu ile yapın. Oyunlarda ileri yıllarda işlemci yetmez ise yapmak zorunda kalacağız.
Ömrü kısaltmaz. Ama stok fan değil iyi bir soğutucu ile yapın. Oyunlarda ileri yıllarda işlemci yetmez ise yapmak zorunda kalacağız.
O OceanWave Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #5 Şu taksit bitsin yeni işlemciye geçicem zaten Fx8 li serileri hoşuma gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014