Amd FX-6350 ve R7 265 PC Toplama

Bende aynı ekran kartı ve amd fx 6300 işlemci ile topladım 2.000 tl ye. İşlemci stok fanı ilk günde bıktırdı. Cooler master Tx3 fan aldım ses azaldı fakat sıcaklık boşta 60 oyunda 65 derecede seyir ediyor. Normal mi bu. Değilse sıfır pc yi teknik servise göndereceğim

Bende aynı ekran kartı ve amd fx 6300 işlemci ile topladım 2.000 tl ye. İşlemci stok fanı ilk günde bıktırdı. Cooler master Tx3 fan aldım ses azaldı fakat sıcaklık boşta 60 oyunda 65 derecede seyir ediyor. Normal mi bu. Değilse sıfır pc yi teknik servise göndereceğim
Bir sorun olmalı, çünkü ben FX 6350 işlemciyi stok fan ile kullanıyorum ve yükte 47 derece oluyor en fazla. Ki 125W ve 3.9GHz.

Hepsiburada.com dan sistem toplamanı önermem. Ha bim den almışsın ha ordan. Sinerji den topladım. Bu sistem katlarca daha iyidir. gerek işlemci gerek ekran kartında. AMD işlemcilerinden bir tek apu alınmasını öneriyorum. O da mini-ITX sistemler için. apu toplasak rami 2400 mhz yapmak için bütçeyi yükseltiyoruz, o bütçeye zaten 260x li sistem toplanıyor.
Screenshot (5).png

1 TL geçti sorun olur mu :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı