Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve ben bir PC topladım. Bu işte de acemiyim. Limitim 2000 TL.
Sorum sistemin parçaları birbirine uygun mu ve sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Ve ben bu sistemi hepsiburada.com üzerinden topladım.
Bende aynı ekran kartı ve amd fx 6300 işlemci ile topladım 2.000 tl ye. İşlemci stok fanı ilk günde bıktırdı. Cooler master Tx3 fan aldım ses azaldı fakat sıcaklık boşta 60 oyunda 65 derecede seyir ediyor. Normal mi bu. Değilse sıfır pc yi teknik servise göndereceğim
Bende aynı ekran kartı ve amd fx 6300 işlemci ile topladım 2.000 tl ye. İşlemci stok fanı ilk günde bıktırdı. Cooler master Tx3 fan aldım ses azaldı fakat sıcaklık boşta 60 oyunda 65 derecede seyir ediyor. Normal mi bu. Değilse sıfır pc yi teknik servise göndereceğim
Hepsiburada.com dan sistem toplamanı önermem. Ha bim den almışsın ha ordan. Sinerji den topladım. Bu sistem katlarca daha iyidir. gerek işlemci gerek ekran kartında. AMD işlemcilerinden bir tek apu alınmasını öneriyorum. O da mini-ITX sistemler için. apu toplasak rami 2400 mhz yapmak için bütçeyi yükseltiyoruz, o bütçeye zaten 260x li sistem toplanıyor.
1 TL geçti sorun olur mu