Derleme konusunda evet intel ama bi rendır alırken ztn gpu calışıyor büyük yük ekran kartına biniyor. Bende istiyorum intel e ısınmak fakat uretim nm leri esit ghzler esit cekirdek sayısı esit fiyat neden 3 katı ?
7990 zaten cift gpu li bir kart fakat teknolojinin ne getirecegi belli olmaz bakarsiniz crossfireyi 3 yada 4 de yapabiliriz birkac yil sonra
Nvidia ekran kartlarindan oyun konusunda cok memnunum fakat render da 3d de amd daha basarili gibi geldi bana tabi bu benm acizana tecrubem ve fikrim benchmark testlerini incelemedim .
Fiyat farkı kısmında devreye güc tüketimi ısınma üretim şeyi, nm boyutu, l3 önbellek, 3dmark11, fizik scorlar, ıvs, çekirdek basına düsen işlem falan bu gibi seyler de eklendiği için o yuzden pahalı oluyor.
Çok saçma bir düşünce olmuş. Sana i5 4670k, gtx 770 ve corsair 400r kasa kullanacağın uygulamalar için fazlasıyla yeter. Senin düşüncen fazla para harcamak olmuş.
Ekran kartı almayacaksam i3 alırım. Alıcaksam fx alırım. Fx serısınde entegre grafık bırımı yok dıye bılıyorum. O yuzden ucuzlar. İ3 ü a4 le kıyaslarsan belki karasız kalabılırım.
- - - Güncellendi - - -
Al bitane macbook kafana göre takıl. Tasarım ögrenınce neyin lazım oldugunu anlarsın zaten.
Toplam fiyatı 5082 tl tutuyor. Böyle yoruma böyle sistem, tavsiye ederim. Canavar masa üstü buna derler ve derdini gayet iyi anladım. Çok paran varsa, bunu al istediğini yap.