Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 27 Haziran 2020 #1 Merhabalar, bilgisayara format attım bugün. Görev yöneticisinden AMD FX 8120 işlemcimin çekirdeklerine bakayım dedim. 8 çekirdek olan işlemci 4 çekirdek gözüküyor, nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 25,2 KB · Görüntüleme: 156
Merhabalar, bilgisayara format attım bugün. Görev yöneticisinden AMD FX 8120 işlemcimin çekirdeklerine bakayım dedim. 8 çekirdek olan işlemci 4 çekirdek gözüküyor, nasıl düzeltebilirim?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 27 Haziran 2020 #11 Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir. Artı 0 Eksi
Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir.
KS KS Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 27 Haziran 2020 #12 balikeat dedi: Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyip dönüş yaparım. balikeat dedi: Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika yapmalıyım peki testi? Artı 0 Eksi
balikeat dedi: Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyip dönüş yaparım. balikeat dedi: Prime95 İle test etmeyi deneyebilirsin. Çekirdeklerde zannettiğin gibi bir hata varsa test esnasında çekirdeklerden birkaçı hata verir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika yapmalıyım peki testi?