AMD FX-8120 ve Radeon HD 7850, 250TL eder mi?

akrgz1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar öncelikle, bir arkadaşım vasıtasıyla elime AMD FX-8120, işlemci soğutucusu, Gigabyte'nın modelini hatırlamadığım bir anakartı, 4GB Kingston RAM ve Sapphire AMD Radeon HD 7850 geçti. Durumları çok kötü durmuyor, sadece tozlanmış haldeler bende işime yarayabilir diye 250 TL fiyat biçtim satın almak için, elime tekrardan para geçtiğinde kasa, güç kaynağı ve bir tanede harddisk alıp kullanılabilir bir sistem haline getirmeyi düşünüyorum. Fiyat konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum, PSU olarak ta tahmini kaç watt işimi görür? Benim tahminim 400-500W.

450-500w işinizi görecektir ancak o sistem biraz eski gerçi 250 tl de çok astronomik bir rakam değil o sebeple alınmasında sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, benim zaten hali hazırda kullandığım bir bilgisayarım var, yeterli parayı da ekleye bilirsem bir sistem daha kurmak istiyorum, elimin altında dursun illaki işime yarayacaktır diye düşünüyorum.

Eğer imkanın varsa al ve geç, fiyat oldukça makul. Haliyle bileşenler eski nesil olduğu için gereksiz bir biçimde kullandıkları güç aralığı fazla, 500W yeterli.

500W yeterli olur. 2.ci bilgisayar ne kadar eski olursa olsun internete girip bir şeyler indirdiği sürece (ISO vb) işe yarar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı