M MrAlbino Decapat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 65 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemcimin fan ayağının fanı tutan kısmı kırıldı. Ben kendime uygun fan ayağını nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2020
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemcimin fan ayağının fanı tutan kısmı kırıldı. Ben kendime uygun fan ayağını nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #2 Kırılan parçayı yanında fısfısı olan yapıştırıcılar var çok iyi yapıştırıyorlar onlarla yapıştırabilirsiniz. omex hızlı yapıştırıcı - Google Zoeken www.google.com Şunun gibi.
Kırılan parçayı yanında fısfısı olan yapıştırıcılar var çok iyi yapıştırıyorlar onlarla yapıştırabilirsiniz. omex hızlı yapıştırıcı - Google Zoeken www.google.com Şunun gibi.
M MrAlbino Decapat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 65 17 Eylül 2020 #3 No. 4 diye bir yapıştırıcı var elimde dediğiniz gibi fısfıslı, onunla yapıştırdım fakat 3-4 dakika dayandıktan sonra tekrar kırıldı.
No. 4 diye bir yapıştırıcı var elimde dediğiniz gibi fısfıslı, onunla yapıştırdım fakat 3-4 dakika dayandıktan sonra tekrar kırıldı.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 O ayak plastik mi? Eğer öyleyse eritip yaoın veya başka bir yapıştırıcıyla deneyin. Onu bulabileceğinizi sanmam.
O ayak plastik mi? Eğer öyleyse eritip yaoın veya başka bir yapıştırıcıyla deneyin. Onu bulabileceğinizi sanmam.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 17 Eylül 2020 #5 Plastik için özel İran yapıştırıcısı ile yapıştırın, kemik gibi olur.