AMD FX 8150 ve R7 240 Sistemi Yükseltme

WiLdLovee

Kilopat
  • Anakart: ASUS MA578L-M/USB 3 AM3+
  • İşlemci: AMD FX 8150
  • RAM: KİNGSTON 8GB DDR3 1600MHz CL11 (KVR16N11/8)
  • Ekran Kart: MSI R7 240 2 GB 128 Bit
  • PSU: XIGMATEK X-CALIBRE 600W 80+
  • İşlemci Soğutucu: Cooler Master 412S AM3+
  • HDD: SEAGATE 1TB
  • SSD: SanDisk 120GB

Power ve soğutucuyu değiştirmek zorunda kalmıştım. Şimdi de RAM ve ekran kartını yükseltmek istiyorum. Kullanmış olduğum RAM tek modül. Aynısından alıp taksam, sorun olur mu? Ekran kartı içinse R7 370 4 GB veya RX560 serilerinden bir kart uygun olur mu? Yaptığım araştırmalarda bu iki kart ile darboğaz yaşanmadığı kanısına vardım. Sizlerin de deneyim ve fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sıkıntım yok işlemci değiştirmek istemiyorum besleyebilecek en iyi ekran kartını ve 16gb ram yapmak istiyorum tek modül ram bende ki aynısından alıp takmayı ve güçlü bi ekran kartı yeterli olacaktır çıkan parçaları kullanamayacağımdan gereksiz masraf yapmaak istemiyorum

Ben de öyle düşünüyorum. Hatta RAM'in acil bir durumu yok bekleyebilir bile. Güçlü bir ekran kartı almanız yeterli olacaktır. İsterseniz eklersiniz tabii. Fazladan RAM iyidir.

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bunu tavsiye ederim. İnsanlar FX8350 ile GTX 1050 TI'dan daha güçlü kartlar kullanıyor. Ben darboğaz yapmıyor diye biliyorum yine de araştırabilirsiniz isterseniz.

Eyvallah upgrade yi tamamladığımda test edip sonuçlarını yazarım buraya teşekkürler ilgin için

Rica ederim. Bu arada Vatan Bilgisayar biraz kazık. Sinerji'den alabilirsiniz isterseniz. Ya da başka bir yerden.

Bunu tavsiye ederim. İnsanlar FX8350 ile GTX 1050 TI'dan daha güçlü kartlar kullanıyor. Ben darboğaz yapmıyor diye biliyorum yine de araştırabilirsiniz isterseniz.
Darboğaz yapıyor, ondan önermedim. Vatan Bilgisayar'da KDV indirimi var Sinerji'den bile ucuz şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…