Power ve soğutucuyu değiştirmek zorunda kalmıştım. Şimdi de RAM ve ekran kartını yükseltmek istiyorum. Kullanmış olduğum RAM tek modül. Aynısından alıp taksam, sorun olur mu? Ekran kartı içinse R7 370 4 GB veya RX560 serilerinden bir kart uygun olur mu? Yaptığım araştırmalarda bu iki kart ile darboğaz yaşanmadığı kanısına vardım. Sizlerin de deneyim ve fikirlerinizi almak isterim.
Bütçe sıkıntım yok işlemci değiştirmek istemiyorum besleyebilecek en iyi ekran kartını ve 16gb ram yapmak istiyorum tek modül ram bende ki aynısından alıp takmayı ve güçlü bi ekran kartı yeterli olacaktır çıkan parçaları kullanamayacağımdan gereksiz masraf yapmaak istemiyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Hatta RAM'in acil bir durumu yok bekleyebilir bile. Güçlü bir ekran kartı almanız yeterli olacaktır. İsterseniz eklersiniz tabii. Fazladan RAM iyidir.
Bunu tavsiye ederim. İnsanlar FX8350 ile GTX 1050 TI'dan daha güçlü kartlar kullanıyor. Ben darboğaz yapmıyor diye biliyorum yine de araştırabilirsiniz isterseniz.
Bunu tavsiye ederim. İnsanlar FX8350 ile GTX 1050 TI'dan daha güçlü kartlar kullanıyor. Ben darboğaz yapmıyor diye biliyorum yine de araştırabilirsiniz isterseniz.