AMD FX 8300 Overclock

Daha fazla  
Ben MSI 970A-G43 anakartım ile su soğutmalı sistemimde FX 8300 işlemcimi 4.400 MHz hız aşırtma yaptım. Ancak AIDA64'te bazı testlerde FX 8350'nin gerisinde gösteriyor. Prime95 ile yarım saatten fazla stres testine soktum hata vermedi işlemci. Başka programlarla da yüklendim işlemciye. Sıcaklık 50 dereceyi geçmedi tam yük altında. Aida64'te 8350'den geri kalması normal mi yoksa programdan kaynaklanan bir olay mı? Bilgisi olan ya da bu işlemciyi kullanan birisi var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar anlık olarak hesaplanan değerler değil. Zaten mobil cihazlarda olduğu gibi puanlama sistemlerine çok da takılmamak lazım. Performansta fark vardır elbette. Ancak her şey GHz değil. Ben de FX-6300 sistemimi 4.5 GHz yaparak kullanabilirim. Ancak bu sizin işlemcinizden daha hızlı olduğunu mu gösterir? Elbette ki hayır. Salt performansa yönelmek gerek. Performansınız arttığına göre bir sorun olmasa gerek. 8350'nin gerisinde kalması ise normal.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı